Informatie over 'Borstspier vergroting'

Borstspiervergroting of pectorale implantatie komt steeds vaker voor onder mannen. Zo wordt een minder ontwikkelde borstkas voorzien van implantaten waardoor er een gespierde borstkas gecre�erd wordt.
Pectorale implantaten zijn speciale cosmetische borstprotheses die de borstkas vergroten. Bodybuilders, pati�nten met afwijkingen aan de borstkas en gewone mannen kiezen voor pectorale implantaten. Deze worden via een snede in de oksel ingebracht en op hun plaats gehouden door de bovenliggende borstspier. De implantaten komen hierbij onder de borstspieren te liggen.
Pectorale implantaten bestaan in verschillende vormen en maten. Ze zijn gemaakt uit een vast, siliconen rubber. Hierdoor is er geen kans op lekkage.


Klinieken voor 'Borstspier vergroting'

foto

Esth�gi

Esth�gi: Expertise, Ervaring, Veiligheid en Resultaat.

foto

Mediclinic

Mediclinic heeft de bedoeling de meest hoogstaande, veilige en meest vooruitstrevende medische en esthetische behandelingen te verstrekken. Om dat doel te kunnen bereiken bouwde Mediclinic ��n van de beste en meest geavanceerde priv� ziekenhuizen of klinieken van Belgi�, Nederland en Europa.

foto

Parkkliniek Rotterdam

De zekerheid dat u in goede handen bentParkkliniek behoort al jarenlang tot de beste klinieken voor cosmetische en plastische chirurgie in Nederland. Die naam hebben we opgebouwd door te kiezen voor kwaliteit, op alle fronten: een eerlijk advies, deskundige chirurgen, professionele apparatuur en duidelijke afspraken.

Stel uw vraag
Onderwerp:
Toelichting: