Informatie over 'Zoutwaterprothese'

Een zoutwaterprothese is ��n van de drie implantaten die gebruikt worden bij een borstvergroting. Zoutwaterprothesen zijn gevuld met een fysiologische zoutwater oplossing. De prothese bestaat uit een zakje van siliconenrubber, gevuld met zout water. Als het ongeluk zich mocht voordoen dat de prothese lekt, komt het zoute water in het lichaam terecht. Dit kan echter geen kwaad, omdat het water gewoon uitgescheiden kan worden door de nieren.


Klinieken voor 'Zoutwaterprothese'

foto

A.S. van Canneyt Clinic

In de plastische chirurgie kenden zowel de operatietechnieken als de narcosetechnieken de laatste jaren een explosieve vooruitgang. Deze presentatie biedt u de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de laatste innovaties in de plastische en reconstructieve heelkunde te ontdekken en u een verstaanbaar antwoord te bieden op al uw vragen.

foto

ABC Clinic

Onze priv�kliniek is volledig ingesteld op zowel cosmetische als

foto

COSMEDIC

Niet voor de franje, maar voor een professioneel resultaat.De maatschap Plastische Chirurgie Zuidoost-Brabant bestaat uit acht erkende plastisch chirurgen en is daarmee de grootste plastisch chirurgische praktijk van Nederland. De maatschap beschikt ook over een erkende opleiding tot plastisch chirurg.

foto

Cosmipolis Clinic

Cosmipolis Clinic is een toonaangevende priv�kliniek in Belgi�. Drijvende kracht achter dit project is dokter Bart Decoopman, vermaard Plastisch en Esthetisch Chirurg, die zich in Amerika verder specialiseerde in de esthetische chirurgie.

foto

Esth�gi

Esth�gi: Expertise, Ervaring, Veiligheid en Resultaat.

Stel uw vraag
Onderwerp:
Toelichting: