Informatie

Alles over borstcorrectie

Van alle esthetische ingrepen is de borstcorrectie ��n van de meest populaire behandelingen. Bij het maken van een keuze uit de vele aangeboden operaties, is kennis hierover essentieel en bepalend voor hoe het resultaat van de behandeling wordt ervaren.
Lees meer

Borstcorrecties

Er zijn verschillende redenen waarom vrouwen een borstcorrectie wensen. Een borstcorrectie uitkomst bieden: een borstlift met of zonder borstimplantaat, een borstvergroting of juist een borstverkleining.           
Lees meer

Borstreconstructies

Een amputatie van een deel van het lichaam kan van grote invloed zijn op het lichamelijk en/of psychisch functioneren van een persoon. Dat geldt zeker ook bij een borstamputaties. Hier worden de gangbare technieken van borstreconstructie besproken.            
Lees meer

Borstvergroting

Een borstvergroting is vandaag ��n van de meest uitgevoerde en populaire esthetische ingrepen. Er zijn verschillende soorten en modellen van implantaten en het uiteindelijke resultaat zal hierdoor grotendeels worden bepaald.                     
Lees meer

Borstverkleining

Een borstverkleinende operatie, ook wel mammareductie genoemd, is een operatie die door plastisch chirurgen veelvuldig wordt uitgevoerd. Dit impliceert dat een dergelijke operatie vrijwel routinematig wordt verricht. Niets is echter minder waar. Lees meer

De borstlift, iets voor u

Er zijn diverse oorzaken waardoor borsten kunnen gaan hangen of verslapt zijn. Een borstlift verbetert de vorm van uw borsten aanzienlijk. Welke technieken worden nu bij een borstlift toegepast?
Lees meer

Borstvorming bij de man

Op jonge leeftijd vindt al borstvorming plaats, ook bij mannen. Sommige mannen hebben hier op latere leeftijd ook nog last van, waar verschillende oorzaken voor zijn te vinden. Vaak kan een operatie hier een uitkomst bieden.
Lees meer

Borstimplantaten

Silicone wordt veelal gebruikt voor borstimplantaten. Maar hoe werkt dit nu precies? En wat zijn hiervoor de alternatieven?
Lees meer

Veelgestelde vragen

Krijg antwoord  op de meest gestelde vragen over borstcorrigerende operaties, als een borstvergroting, -verkleining, -lift en tepel(hof)correctie.
Lees meer

Veilig naar de kliniek

Als we de media mogen geloven is het gevaarlijk om naar priv�klinieken te gaan, regelmatig lezen we berichten over complicaties, ontevreden pati�nten en ongekwalificeerde artsen. Hoe zit dit nu echt?
Lees meer