A Klinieken

foto

Topklinieken voor plastische en cosmetische chirurgieNederland:

Amstelveen
Groningen
Huis ter Heide
Zevenaar

Behandelingen:

Borstlift (borstversteviging)
BorstvergrotingT: 0900-5577777
E: info@aklinieken.nl
I:
A Klinieken en brengt een volstrekt uniek concept: het is voor u nu mogelijk om de hoogste kwaliteit te verkrijgen tegen de laagste prijs.

Wij kunnen de hoogste kwaliteit waarborgen doordat we werken met de hoogste kwaliteit producten en het beste personeel. Door een goed doordachte bedrijfsstructuur hebben wij het mogelijk gemaakt om zeer effici�nt te werken. Wij doen g��n concessie aan die allerhoogste kwaliteit. Deze effici�ntie levert grote besparingen op, die het weer mogelijk maken om de laagste prijzen te hanteren.

Echte specialisten

Alle mensen die werken voor onze organisatie zijn specialisten op hun gebied. Alle artsen in onze organisatie zijn ervaren en meesterlijk goed in hetgeen ze uitvoeren. Alle behandelingen worden alleen door plastisch chirurgen / medisch specialisten uitgevoerd. Alle onze medisch specialisten zijn geregistreerde medische specialisten.

Borstvergroting

foto foto Het is niet eenvoudig aan te geven welke vrouwen voor een borstvergroting kiezen. De wens naar grotere of steviger borsten leeft echter bij velen: jaarlijks worden in Nederland meer dan 6000 borstvergrotingen uitgevoerd. De borsten kunnen al sinds de puberteit klein of onderontwikkeld zijn. Soms neemt het volume van de borsten af na een zwangerschap of de borsten zijn slapper en kleiner geworden na een vermageringsdieet. Er zijn geen duidelijke leeftijdsgrenzen voor een borstvergroting, maar de borstvergroting zal niet snel worden uitgevoerd voor het achttiende levensjaar.

Het is belangrijk dat u de borstvergroting zelf wilt. De borstvergroting moet geen wens zijn van mensen in uw omgeving, bijvoorbeeld uw partner. Een borstvergroting biedt over het algemeen geen oplossing voor sociale of seksuele problemen. En wanneer u een borstvergroting overweegt dan is de keuze over een operatie niet alleen een medische maar ook een persoonlijke. Het beeld dat wij van onszelf hebben is in veel gevallen bepalend voor de manier waarop wij ons aan de wereld om ons heen presenteren. Een borstvergroting is echter ook een medische ingreep, dus u moet goed ge�nformeerd zijn over de mogelijkheden en onmogelijkheden van een borstvergroting.
                                              
Verder is de manier waarop een dergelijke borstvergroting wordt verricht en het soort borstprothese van belang. De plastisch chirurg zal u zo goed mogelijk informeren over alle aspecten van de borstvergroting, waarbij ook de mogelijke complicaties die mogelijk zouden kunnen optreden bij een borstvergroting, ter sprake zullen komen.


Specialisten:Onderwerp:
Toelichting: