Arenborghoeve

foto

Priv�-kliniek voor plastische en esthetische chirurgieNederland:

Venlo

Behandelingen:

Borstlift (borstversteviging)
Borstvergroting
Borstverkleining
Monobloc protheses
Tepel (hof) correctieT: 077-3208300
E: info@arenborghoeve.nl
I:

De Arenborghoeve in Venlo groeide in elf jaar tijd uit tot een gerenommeerde priv�kliniek met persoonlijke aandacht als prioriteit. De kliniek beschikt over een ultramoderne operatiekamer met alle bijbehorende voorzieningen. Daarmee voldoet deze kliniek aan eisen en normen, die voor ziekenhuizen gelden en is door het IGZ goedgekeurd. Een professioneel uitgeruste operatiekamer met een geavanceerd luchtbehandelingssysteem, drie eenpersoons recoverykamers en een volledig uitgeruste sterilisatieafdeling vormen samen het behandelcentrum.

Erkend vrouwelijk chirurg

De Arenborghoeve staat onder leiding van mevrouw dr. L.E. Visser. Na haar algemeen chirurgische opleiding in Duitsland, voltooide zij eveneens de opleiding tot plastisch- en handchirurg. Eind 90-er jaren startte zij priv�kliniek de Arenborghoeve in Venlo. Inmiddels heeft zij meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied.Ervaringen:

Annelies Bootsma: Na de kinderen waren mijn borsten flink geslonken

Na de kinderen waren mijn borsten van een goede cup B naar de welbekende theezakjes geslonken. Ik heb vrij lang borstvoeding gegeven, omdat je kind dan toch meer afweerstoffen krijgt. Inmiddels is de jongste al 4 jaar en heb ik van die ‘kipfilets’ in mijn BH, zodat het in de kleding niet opvalt.

Op vakantie wil ik natuurlijk wel in een leuke bikini en ik zit er al z� lang tegenaan te hikken dat mijn man tegen mij zei, waarom geen borstvergroting? Ik ben misschien van de oude stempel maar ik heb iets tegen siliconen, daarom zocht ik naar een kliniek met andere protheses.

In een gesprek bij de Arenborghoeve prees dokter Visser mij de prothese Monobloc Hydrogel aan. Zij implanteert deze implantaten al sinds 1998 en is er bijzonder enthousiast over. Deze protheses bestaan uit lichaamswater en een suiker om de inhoud gelachtig te maken, zodat ze niet kunnen klotsen. Gezien de enorme ervaring en goede recensies van dokter Visser, die ik las op internet, had ik een groot vertrouwen in haar. Ik kon al binnen twee weken terecht. Ik was erg zenuwachtig voor de operatie, maar het personeel stelde mij gerust. Dokter Visser kwam mij aftekenen en de anesthesist luisterde nog even naar mijn longen.

Ik werd wakker in een heerlijk verwarmd bed, verbonden aan de monitor met draden, had geen pijn en was nog te suf om me te realiseren, dat ik eindelijk weer borsten had. Dokter Visser kwam na een uur controleren of alles goed met mij was en toen zag ik ook mijn borsten! Geen cup AA, maar een volle C!

Twee uur na de operatie kon ik blij naar huis onder de hoede van mijn man, die al die tijd naast mij zat in het recovery-kamertje. Ik ben heel tevreden over de behandeling en de uitleg, die ik kreeg tijdens het consult.

Hartelijk dank, team van de Arenborghoeve en in het bijzonder dokter Visser, jullie zijn fantastisch!


Specialisten:


Vragen voor "Arenborghoeve"

Onderstaande vragen zijn gesteld door bezoekers van borst-info.nl,
deze vragen worden beantwoord door specialisten van deze kliniek.


    Onderwerp:
    Toelichting: