CorpusPlus

foto

Al 22 jaar erkend en gewaardeerdBelgi�:

Deurne

Behandelingen:

Borstlift (borstversteviging)
Borstvergroting
Borstverkleining
Gynaecomastie
Tepel (hof) correctieT: +32 (0)475 745 08 84
E: info@corpusplus.com
I:
Uitgebreide preoperatieve informatie. Het bewijs zit in mijn nieuwe website die heel veel informatie bevat.  De informatie is eerlijk: als het niet kan, als ik geen ervaring heb met een bepaalde behandeling, het juiste toestel niet heb (lasers van 150.000 euro...) of er zit een bekend risico aan vast, dan doe ik het niet of ik verwijs de pati�nt. Ik wil van mijn vak leven maar ik wil ’s nachts ook nog kunnen slapen. Ik doe meer en meer onder plaatselijke verdoving, het comfort en de wens van pati�nten indachtig. Dit mag geen bijkomende ongemakken veroorzaken zoals meer pijn, maar integendeel toelaten dat de pati�nt in vele gevallen naar huis kan.
Ik werk in een ziekenhuis, wat veiligheid, veiligheid, veiligheid wil zeggen. Je hebt ze inderdaad niet dikwijls nodig, maar als je een probleem hebt, dan is het goed te weten dat je alle competenties snel in huis hebt. Speel niet met je gezondheid.
Een ziekenhuis betekent ook competentie en beroepsernst omdat “cowboys” niet getolereerd worden in een omgeving waar iedereen op je vingers zit te kijken. (Je moet er de kranten maar op nalezen...) Van anesthesisten tot verpleging tot receptionisten zijn het allemaal ervaren en competente mensen die in teamverband werken.


Specialisten:Onderwerp:
Toelichting: