Dr. J. Vanoorbeek

foto

KliniplastBelgi�:

Brasschaat
Schoten

Behandelingen:

Borstlift (borstversteviging)
Borstreconstructie
Borstvergroting
Borstverkleining
Gynaecomastie
Siliconenprothese
Tepel (hof) correctieT: +32 (0)3 29 09 505
E: info@kliniplast.be
I:

Ten noorden van Antwerpen in het groene Brasschaat is Kliniplast, Centrum voor Plastische, Esthetische en Reconstructieve Chirurgie gevestigd. Het centrum is gelegen op een discrete locatie en uitstekend bereikbaar.

Waarom kiezen voor Kliniplast?

Tijdens de eerste consultatie wordt zeer uitvoerig de tijd genomen om naar uw wensen en verwachtingen te luisteren. Er wordt samen naar een haalbare oplossing gezocht. U wordt op de hoogte gebracht van alle risico’s en nazorg. De ingrepen en nazorg worden uitgevoerd door de zelfde arts. Deze heeft een dubbele specialisatie en is door de overheid erkend als plastisch en als algemeen chirurg. U krijgt een behandeling volgens de ‘state of the art’ tegen een correcte prijs. Dr. Vanoorbeek schoolt zich voortdurend bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

U kan kiezen tussen een ingreep in een priv�praktijk of in een academisch ziekenhuis. Deze keuze biedt u een behandeling op maat. De nadruk op een persoonlijke aanpak en een sterke vertrouwensrelatie met uw arts staan zeer hoog in het vaandel. Het centrum is discreet gelegen en heeft een goede bereikbaarheid, ook vanuit Nederland. Er is een vlotte parkeermogelijkheid.Specialisten:Onderwerp:
Toelichting: