Kliniek BeauCare

foto

Betaalbare topkwaliteit!Belgi�:

Brussel

Behandelingen:

Borstlift (borstversteviging)
Borstvergroting
Borstverkleining
Gynaecomastie
Siliconenprothese
Tepel (hof) correctieT: +32 (0)2 756 04 04
E: info@kliniekbeaucare.com
I:

Kliniek BeauCare behoort door zijn jarenlange ervaring tot de top van Belgi�. Ervaring, kwaliteit en vakbekwaamheid zijn de pijlers waarop Kliniek BeauCare is gebouwd.

Mooi zijn en je mooi voelen

De plastische chirurgie is uit de taboesfeer getreden waardoor deze techniek kan bijdragen tot een positief zelfbeeld en een nieuwe ‘ik’. Mooi maken en een perfect resultaat betrachten, zijn voor de plastisch chirurg dan ook het ultieme doel. Na uw consultatie in Utrecht, Brussel, Londen of Manchester, kunnen we u een uitgebreid gamma aan behandelingen aanbieden, elk uitgevoerd met het oog op perfectie. Ook op het gebied van borstvergroting kunt u op elk vlak bij ons terecht. De persoonlijke en warme aanpak van het hele team is ons handelsmerk. De serene en rustgevende sfeer zorgt ervoor dat uw verblijf zeer comfortabel verloopt. Door het gebruik van geavanceerde technieken kunnen alle ingrepen gebeuren tijdens een dagopname.

Garantie

Wij doen een gratis heringreep binnen de 3 jaar na de ingreep in geval van medische problemen. Dit is geldig voor ingrepen vanaf 1 juni 2013.
Ervaringen:

Anoniem: Ik voel me eindelijk vrouw
Ik heb bijna tien jaar getwijfeld om een borstvergroting te laten uitvoeren. Met mijn lengte van 1,70 m, gewicht van 58 kg en cupmaat 85B, heb ik me steeds geschaamd voor mijn borsten.

Ik wenste grotere borsten te hebben om niet beperkt te zijn in de keuze badpakken, topjes en beha’s. Mijn borsten moesten niet zo groot zijn zoals deze van Pamela Anderson, maar wel mooi gevormd en me de impressie geven een echte vrouw te zijn.

Ik heb me dan goed ge�nformeerd en samen met mijn plastische chirurg, hebben we de ideale maat en type prothese gekozen zodanig dat mijn borsten er na de borstvergroting realistisch zouden uitzien en niet fake zoals bij sommige siliconen dames.

Ondertussen heb ik een borstvergroting laten uitvoeren en heb ik geen nood meer aan opgevulde badpakken of ‘push-up’ beha’s. Eenmaal men ze uitdoet, komt de trieste realiteit toch naar boven tijdens intiemere momenten. Het is echt fantastisch, ik voel me op en top vrouw en bruis van het zelfvertrouwen !
Anoniem: Pas na mijn zwangerschap de wens tot borstvergroting
Ik heb nooit een borstvergroting overwogen tot mijn eerste zwangerschap. Eenmaal na de borstvoeding waren mijn borsten leger en kleiner geworden.

Alhoewel mijn man het nut ervan niet inzag, heb ik talloze opzoekingen gedaan om uiteindelijk op consultatie te gaan bij meerdere plastische chirurgen en psychologen. Nadien heb ik de beslissing genomen om een borstvergroting te laten uitvoeren bij Beaucare. Tot op heden heb ik me dit nooit beklaagd aangezien dit voor mij een must was om me goed te kunnen voelen.

Ik ben nog steeds dezelfde persoon en mijn man steunt me in mijn beslissing. Dit kan ik spijtig genoeg niet van al mijn vrienden of kennissen zeggen. Sommigen zijn veranderd van look, houding of manier van denken, wat volgens mij niet positief is. Ik denk dat men moet oppassen en rekening houden met de mogelijke psychologische gevolgen. Men moet het doen voor zichzelf, om zich beter te voelen en niet om te voldoen aan de opgelegde normen in onze huidige maatschappij.

Specialisten:Onderwerp:
Toelichting: